Wees niet bang voor schooluitstapjes

Wees niet bang voor schooluitstapjes

Een week weg van huis? Geen zorgen, DryNites® geeft u tips over hoe u zich kunt voorbereiden op de reis met DryNites® nachtbroekjes.

Voordat hun kind op zomerkamp of schoolreis gaat, moeten ouders een manier vinden om een nat bed te voorkomen. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld de DryNites pyjamabroek. Hij is superabsorberend en even comfortabel als gewoon ondergoed. Wanneer het kind ‘s morgens wakker wordt, kan hij het broekje zelfstandig en discreet in een vuilbak op het toilet weggooien.

Een andere mogelijkheid is de leerkrachten om hulp te vragen. Als leerkrachten op de hoogte zijn van het bedplassen van een kind, kunnen zij discreet hulp bieden. De tussenkomst van een leerkracht moet echter altijd vooraf met het kind worden besproken en door het kind worden goedgekeurd. Als het bed nat is tijdens de schoolreis, kan de leerkracht ervoor zorgen dat het beddengoed discreet wordt verschoond. Een open gesprek met je kind, het inleiden van vertrouwenspersonen en het gebruik van discrete hulpmiddelen dragen ertoe bij dat alle deelnemers van de reis kunnen genieten.

Laatst bijgewerkt december, 2022

Tags: Ergens overnachten , Tips en advies , Dagelijks omgaan met bedplassen, 5 - 7 jaar , 8 - 15 jaar

Gerelateerde artikels

Ontdek onze producten

Vind het juiste product voor uw kind
Absorberend nachtondergoed voor jongens

Nachtbroekjes voor jongens

Ontdekken
Absorberend nachtondergoed voor meisjes

Nachtbroekjes voor meisjes

Ontdekken
Absorberende matrasbeschermer

Absorberende matrasbeschermer

Ontdekken
Gelieve de verplichte velden in te vullen.
Gelieve de verplichte velden in te vullen
Gelieve de verplichte velden in te vullen.