L'ENURESIE AU QUOTIDIEN

Dagelijks bedplassen - Stop bedplassen

Dagelijks bedplassen

Er zijn veel dingen die je kunt doen om je kind hierbij te helpen, aan te moedigen en gerust te stellen. In deze rubriek vindt je onze tips over bedplassen die je leven gemakkelijker zullen maken, ook al bestaat er geen wondermiddel om het bedplassen te stoppen
Omgaan met bedplassen bij uw kinderen

Omgaan met bedplassen bij je kinderen

2 Artikelen

Artikels over hoe je erover kunt praten en welke technieken je met je kind kunt gebruiken om met het bedplassen om te gaan.

Adviezen en tips tegen enuresis

Adviezen en tips tegen bedplassen

3 Artikelen

Als ouder kun je jouw kind het beste steunen met kalmte en geduld. Om dit te doen, zijn hier enkele adviezen en tips om je te helpen.

Reizen en logeerpartijtjes

Reizen en logeerpartijtjes

2 Artikelen

Bedplassen kan reizen moeilijk maken voor je kind. Wij hebben een aantal tips die hun reis minder ontmoedigend kunnen maken en de stress van die eerste nacht weg van huis kunnen verlichten.

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

3 Artikelen

Als je kind in bed plast, kun je je als ouders verward, gefrustreerd en zelfs geïsoleerd voelen omdat het geen onderwerp is waar veel mensen over praten. We hebben enkele middelen om je te helpen.

Témoignages

Getuigenissen

1 Artikel

Ouders verwijten zichzelf vaak dat ze niet weten hoe ze het bedplassen moeten stoppen. Bedplassen is echter een normaal onderdeel van de ontwikkeling van veel kinderen en, net als bij jou, hebben talloze gezinnen er elk jaar mee te maken.

L'énurésie au quotidien - Comment faire pour arrêter de faire pipi au lit ?

Nos offres de réduction Nos offres de réduction
Gelieve de verplichte velden in te vullen.
Gelieve de verplichte velden in te vullen
Gelieve de verplichte velden in te vullen.